Breda monitorstandaard voor grote monitor voeten.

Brede monitorstandaarden helpen bij het verhogen van monitors met een brede of grote voet. Monitors worden steeds groter en hierdoor ook deels zwaarder. Om het gewicht op te vangen moet de monitor vastgezet worden aan een stevige voet. Doordat monitoren steeds groter worden zal een smallere voet meer moeite hebben om de zwaarte te balanceren.

27 inch monitoren zijn al relatief groot (en zwaar). De voeten van grotere monitoren zijn met de tijd stijlvoller maar soms ook groter en breder geworden. Uiteindelijk gaat het vooral om de breedte van de voet. Het gewicht van de manier moet vooral aan de zijkanten gebalanceerd worden zodat de monitor niet gaat wobbelen als de tafel instabiel is.

Tegenwoordig heb je ook de Ultrawide monitoren met een verhouding van 21:9. Deze monitoren zijn nog eens extra breed. De voeten van deze monitoren zijn daarom vaak erg lang en breed. Soms ogen de voeten niet eens heel groot. Zoals bij de Ultrawide moniteren van LG heeft de voet de vorm van de letter V.

Om monitoren met een brede voet te verhogen kun je gebruik maken van een brede monitorstandaard. Bij STEYG hebben wij de STEYG STAND LARGE. Dit is een brede monitorstandaard welke ook ruimte biedt voor een laptop, MacBook, toetsenbord, muis of andere accessoires.

Deze brede monitorstandaard is 50 cm breed en 26 cm diep.

steyg-l

Bestel hier de brede monitorstandaard STEYG STAND LARGE.