Over Ons

Monitorstandaard.nl is een website en webwinkel met advies en informatie over verhogers voor een monitor en iMac stands. Een monitor is een scherm dat aangesloten wordt op een laptop of PC. Op die manier kun je gebruik maken van een groter scherm dan die bijvoorbeeld van je laptop. Voordeel van een groter scherm is dat je makkelijker kunt werken maar ook is het bewezen dat je op een groter scherm productiever en efficiënter werkt. Je kunt eenmaal tegelijkertijd meer zien.

Deze website over de monitorstandaard is een initiatief opgezet door ondernemers en programmeurs die vaak lange dagen werken achter de computer. De meeste gebruikte setup op onze werkplek is een laptop of MacBook aangesloten op een groter scherm. Nadat wij merkten dat je met een groter scherm ook af en toe last kreeg van je nek zijn wij begonnen met het maken van onze eigen monitor verhogers. Dit beviel ons (en anderen) zo goed dat wij deze monitorstandaarden ook leverden aan andere bedrijven.

Monitorstandaard.nl is een onderdeel van STEYG. STEYG is een bedrijf gespecialiseerd in standaarden voor computer accessoires en randapparatuur. Vaak is er veel aandacht voor het inrichten van een mooi kantoor werkplek of een werkplek in huis. Immers het is de plek waar je productief, creatief en gefocust moet zijn. Een rommelige werkplek helpt daar niet bij. Met dat in het hoofd ontwerpt STEYG niet alleen functionele standaarden maar is er ook aandacht voor een strak, minimalistisch en mooi ontwerp.

Monitorstandaard.nl is gevestigd in Utrecht. Meer gegevens vind je hieronder, voor vragen of opmerkingen kun je ons gerust contacteren via info[at]monitorstandaard.nl

Monitorstandaard.nl (onderdeel van STEYG)
Europalaan 20 – K0005
3526KS Utrecht
KVK 30270634