Voordelen transparante monitorstandaard

Een transparante monitorstandaard is gemaakt van acrylaat (of acryl) het materiaal is net zo helder als glas, kleurloos en sterk. Een verhoger voor een monitor heeft allerlei voordelen die het gemak achter het werken van een beeldscherm verbeteren. Maar wat is het voordeel van een transparante standaard? Hieronder volgt een opsomming van voordelen en eigenschappen van een transparante monitorstandaard:

– Complementeert alle materialen. Een transparante monitorstandaard past goed bij elke werkinrichting of werkplek. De transparante eigenschap past goed bij elk soort hout, metaal of glas. Ook past het goed bij elke kleur inrichting.
– Geeft de werkplek niet onnodig drukke of rommelige indruk. Het mooie van transparante materiaal is dat je erdoorheen kunt kijken. Een transparante monitorstandaard geeft daarom de indruk van een nette tafel (mits deze uiteraard opgeruimd is) en zal een rommelige tafel ook niet meer rommeliger laten uitzien.
Rust en concentratie. Als je werkt achter je beeldscherm wil je niet afgeleid worden door allerlei andere objecten die in je zicht liggen. Het meest vanzelfsprekend dat als je naar je scherm kijkt dan zie je de schermranden, voet maar ook de monitorstandaard. De randen van beeldschermen worden ook steeds dunner en het ziet er daarnaast ook mooi uit. Een transparante monitorstandaard laat je monitor een beetje “zweven” boven je tafel.