Welke monitorstandaard is geschikt?

Computers komen tegenwoordig in alle vormen en maten. De een werkt het liefst met een kleine laptop, terwijl de ander graag een zo groot mogelijk beeldscherm voor zijn of haar neus wil hebben. Gelukkig heeft de monitorstandaard voor iedereen die graag het beeldscherm wil verhogen een oplossing! De monitorstandaard komt namelijk in verschillende uitvoeringen, voor verschillende computers.

Monitorstandaard
Waar het op deze site voornamelijk om draait is de monitorstandaard. Dit product zorgt ervoor dat de zithouding achter het bureau verbeterd wordt, maar ondersteunt ook de creatie van een inspirerende en rustgevende werkplek. De monitorstandaard is simpel en stijlvol vormgegeven, waardoor de stand het design van de monitor complimenteert en makkelijk in iedere omgeving te passen valt. Daarnaast zorgt de monitorstandaard er namelijk voor dat er meer ruimte overblijft op het bureau, doordat men accessoires zoals de mobiele telefoon, portemonnee of agenda onder de stand kan opbergen.
Wanneer u de monitorstandaard gebruikt in combinatie met de iMac, heeft het nog een extra voordeel. Doordat het scherm van de iMac zo groot is, kan het gebeuren dat het beeld onder de ooghoogte valt. Hierdoor moet veel met het hoofd bewogen worden om overzicht te krijgen. De monitorstandaard zorgt ervoor dat de iMac enkele centimeters verhoogd wordt, waardoor het comfortabeler wordt om met een iMac te werken. Maakt u zich geen zorgen, zelfs de 27-inch iMac (10 kg) kan gedragen worden door de Monitorstandaard. Deze is namelijk gemaakt van glashelder en dik materiaal.

Laptopstandaard
Hoewel deze site zich voornamelijk richt op de monitorstandaard, willen we je er graag op wijzen dat de laptopgebruikers zeker niet achter worden gesteld. Steeds meer mensen kiezen ervoor om hun monitor te verruilen voor een praktische laptop die binnen een hand omdraai overal mee naartoe genomen kan worden.
Ook voor deze laptops is er een stand ontworpen om het gebruik zo comfortabel mogellijk te maken. Het design van de laptopstandaard komt overeen met die van de monitorstandaard en is dus ook simpel en elegant, waardoor het design bij iedere soort laptop, van MacBook tot Ultrabook, past.
De schermen van laptops zijn vaak klein, waardoor men geneigd is gebogen achter zijn of haar bureau te gaan zitten. De laptopstand verhoogt tot 12 centimeter, waardoor er comfortabeler en beter gewerkt kan worden. Daarnaast creëert het, net als de monitorstandaard, extra ruimte op het bureau. Aan de achterzijde van de stand kunnen kabels gelust worden, zodat deze netjes weggewerkt kunnen worden.

Uiteraard hoeft u de monitorstandaard niet perse te gebruiken voor enkel uw computerbeeldscherm of laptop. Ook uw printer kan op de stand geplaatst worden, zodat ook daar meer ruimte op uw bureau ontstaat. Kortom: de monitorstandaard is een multifunctioneel product!
Te bestellen op steyg.nl

 

Door: Eva Krikken